Ny Ganni silketop og rabatkode på 20%

I sidste uge #101

ugens_101

…Startede tirsdagen i byggemarkedet, hvor vi fem mand valgte (eller rettere sagt vi havde intet valg som billøse studerende) at transportere fire kæmpe 2,5 meter lange træplader fra Stark på Daugbjergvej til skolen på Nørreport. Kæft, det var dumt! Men det lykkedes.
…Mere pinligt var det dog måske mere, da vi dagen inden i over en time havde gået rundt som forvildede høns i Stark og tænkt “fuck fuck fuck, hvad gør vi med det her!?
…Brugte jeg hele ugen på at gå rundt i overalls og fatte hat af alle maskinerne i værkstedet.
…Jeg brugte blandt andet en boremaskine for allerførste gang (oh yes) og støbte beton. Temmelig badass, synes jeg. Selvom det måske ville have været langt mere badass hvis jeg havde brugt rundsaven eller slibemaskinen. Men altså, I ved. Jeg vil jo også gerne undgå at skære armen af mig selv..
…Knap så badass var det dog, at målene for vores konstruktion var helt i skoven, og at vi dermed fik konstrueret en temmelig skæv fætter.
…Og nåja, at vores beton revnede – men konstruktionen stod, gjorde den!
…Var jeg til fredagsbar og allerede efter tre øl, følte jeg mig en smule småberuset. Puha, man kan godt mærke, at det er et par år siden, at jeg sidst studerede (og drak tæt jævnligt).

ugens_101-2

…Viste jeg outfitbilleder fra en virkelig fin location.
…Var jeg til det skønneste morgenyogaevent hos From Yoga With Love. Selvom det er noget så svært at stå op til at skulle røre sig kl. 7.30 om morgenen, så er det virkelig det værd, og man burde altså tage at gøre det noget oftere.
…Det var også ugen, hvor jeg prøvede BodyPump (hos Fitness World) for første gang og sidste gang – for jeg var overhovedet ikke fan. Beklager hvis jeg fornærmer nogen, men træning hvor man laver squat (og alle andre øvelser for den sags skyld) 100-150 gange i træk, det er fandme meningsløst. Det er i hvert fald ikke noget, man bliver stærkere af. BodyFit, det er til gengæld noget der duer!
…Viste jeg min nye silketop fra Ganni frem. Amen altså, den er stadig så drønflot!
…Arbejdede jeg hele weekenden i Magasin, og det var derfor meget fortrøstningsfuldt at komme hjem til hjemmelavet mad halv ni søndag aften (hvor jeg omsider havde “weekend”).
…Min kæreste havde lavet de her dampede boller aka. yum bun (bedste navn, jo). Ser de ikke bare lækre ud!?

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny Ganni silketop og rabatkode på 20%