Vores italienske roadtrip | Bassano Del Grappa

Ny duft | Calvin Klein Deep Euphoria

IMG_6920IMG_6912

Solen bagte på teltet imens folk stimlede tættere og tættere sammen. Cosmopol var tætpakket og alligevel kom der flere og flere til. Vi var ikke de eneste piger, men der var en stor overvægt af mænd blandt publikum. Hele teltet sitrede af spænding og høje forventninger om, hvad der meget snart skulle ske. Som om at de første to musikdage blot var en opvarmning, og at nu kom finalen. Det som alle havde ventet på. Temperaturen steg under teltdugen. Sveden begyndte at dryppe, og snart stod alle badet i sved. Man så folk desperat forsøge at nedkøle sig med vand eller at smide så meget tøj, som det var passende og muligt. Tiden nærmede sig. Taktfaste kampråb blev utålmodigt råbt fra publikum. “Wolf Gang! Wolf Gang!” Endelig blev forventningerne indfriet, og det festoplagte rapkollektiv inkl. Tyler the Creator, der mødte op med et brækket ben, bragede ud på scenen efterfulgt at tunge bas og beskidt poesi. Som man stod der blandt publikum strømmede musikken igennem én, og man glemte fuldstændig tid og sted. Kroppen bevægede sig euforisk imens de velkendte hits bragede ud over scenen. Man råbte uhæmmet med og nød øjeblikke med lukkede øjne. Pludselig var det hele forbi. Som om man havde løbet et marathon og endelig havde fået pusten igen. Imens folk forlod teltet kiggede vi på hinanden og grinte. Vi havde svært ved at begribe, hvad vi lige havde været vidne til – hvad vi havde været en del af. OFWGKTAs første koncert på Roskilde.

Det er især til koncerter, at jeg kan få en helt euforisk følelse. En fornemmelse af at tid og sted står stille og at jeg lever inde i musikken. En euforisk tilstand af lykke og selvtillid. Calvin Klein har lavet en ny parfume, deep euphoria, der netop spiller på at vække denne følelse til live. Med noter af sort magisk rose og musk har duften en ren og lækker fylde der giver en sensuel, blød og varm følelse. Jeg vil bruge parfumen på aftener, hvor de ekstra høje hæle kommer på, og hvor jeg nyder at føle mig sensuel og kvindelig. For jeg mener det helt oprigtigt, når jeg siger, at det er en lækker duft. Efter min smag måske lidt for kraftfuld til hverdag, men helt perfekt til særlige aftener. Den nye parfume kan købes her.

SPONSORERET INDLÆG. 

IMG_6919

Photobucket
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores italienske roadtrip | Bassano Del Grappa