Outfit: grey sweather weather

8 dynejakker + ASOS 20% rabatkode

pagik_dynejakker
1. ASOS Petite jacket, 850 kr. | 2. ASOS camo jacket, 700 kr. | 3. Vero Moda coat, 520 kr. | 4. Boohoo bomber jacket, 350 kr.
5. New Look wrap coat, 450 kr. | 6. Monki jacket, 750 kr. | 7. Nike jacket, 1.650 kr. | 8. Puffa jacket, 800 kr.

Hvis man skal købe en ny vinterjakke i år, så er dynejakker ikke til at komme udenom! Det er helt sikkert 90’er tendensen, der har pustet liv til jakken, men ærlig talt er det altså også bare en mega praktisk jakke. I modsætning til fx en god uldjakke, så er det også muligt at erhverve sig en dynejakke en del billigere. Jeg er selv på jagt efter en, som jeg kan bruge til at cykle langt i. Når vi flytter får jeg nemlig dobbelt så langt til skole (og alt muligt andet), så det skal være en jakke jeg kan bevæge mig i og samtidig holde varmen i. Nr. 1 er et ret godt bud. Den er fra ASOS petite linjen, så den rent faktisk passer til mine korte ben, og så er lynlåsen i siden en ret god løsning til cykelturen. Min kærlighed for camou kan jeg jo heller ikke længere skjule, så jeg er altså også ret lun på nr. 2 fra ASOS og nr. 3 fra Vero Moda. Camoujakken fra ASOS ser ret badass ud, imens termojakken fra Vero Moda minder mere om Gannis version af en camoudynejakke – og så koster den kun én tredjedel af prisen. Hvilken er jeres favorit?

Som nævnt i overskriften har jeg også en lækker rabatkode til ASOS at dele med jer. MAJOR20 giver 20% på ALT (også udsalg). Men I skal shoppe hurtigt, den gælder nemlig kun frem til i morgen (tirsdag) kl. 9!

SPONSORERET AF ASOS. 

Photobucket
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit: grey sweather weather