Status pt: en måned efter studiestart (vi skal flytte)

Den bedste serie nogensinde!!

stranger-things stranger-things2 stranger-things4

OMG! Har I fået set Stranger Things? Det er virkelig den bedste serie, jeg har set måske nogensinde. Eller i hvert fald i blandt. Vi startede på serien for en måneds tid siden, og blev færdige på en uge, og vi elskede hvert et minut. Så meget at vi sad på den yderste kant af sofaen med øjnene klistrede til skærmen.

Jeg vil ikke fortælle så meget om handlingen til dem, der ikke har set den endnu. Det uvisse og ufortalte er nemlig hele magien i den her serie. Men kort fortalt handler serien om en lille by, hvor en håndfuld skoleelever pludselig begynder at opleve mærkelige ting. Castet er helt fantastisk og hver en skuespiller lever op til sin rolle – især de unge stjerner. Soundtracket er vidunderligt og er man fan af de glade firsere vil man klappe i hænderne over de mange filmreferencer til fx E.T. og A Nightmare on Elm Street og adskillige Steven King referencer, som fx Stand By Me. Når jeg skal forsøge at forklare folk, der ikke har set serien endnu, hvad den handler om, plejer jeg at sige, at den er en blanding af Twin Peaks of Donnie Darko. Og så på samme tid er den alligevel bare i en klasse for sig. Jeg kan kun på det varmeste anbefale at se Netflix serien, hvis man elsker mystik og underspillet gys – og så glæde sig til, at der kommer en sæson 2 næste år. Måske jeg lige nupper sæson 1 én eller ti gange inden da. Kæft, den er god altså.

stranger-things3 stranger-things5

Photobucket
   

1 kommentar

  • Åh, jeg elskede også Stranger Things, som vi selvfølgelig fik kværnet på en weekend 🙈 Glæder mig vanvittigt til næste sæson!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status pt: en måned efter studiestart (vi skal flytte)