Vores Italienske roadtrip | Castellina in Chianti

I sidste uge #102

ugens_102-1

…Kunne vi omsider kalde det efterår (vejrmæssigt) og jeg viste min nye mega smukke jakke.
…Var jeg ikke hjemme onsdag aften, og Den Store Bagedyst blev derfor set torsdag eftermiddag i stedet.
…Jeg blev dog nødt til at stoppe efter kun ti minutter, fordi kagetrangen var blevet for stor, og så er det jo heldigt, at man bor få minutter fra Langenæs Bageriet!
…Modtog jeg den fineste kogebog fra Twin Food med en masse lækre pizzaopskrifter. Mumsfilibaba! Glæder mig især til at afprøve dessertpizzaerne!
…Startede vi på vores første tegnekursus på skolen, og både torsdag og fredag brugte jeg på at tegne en æggebakke. Én æggebakke. Det er faktisk sværere end det lyder, skulle jeg hilse og sige! Og jeg håber virkelig, at det er sidste gang, at jeg skal tegne en æggebakke.

ugens_102-2

…Var jeg inviteret til det mest gennemførte og hyggeligste event hos Queen blomster.
…Vi fik blandt andet set deres store drivhuse med tusindvis af flotte blomster, og så fik vi lov til at arrangere vores egne blomsterbuketter.
…Det var også lige før, at vi ikke kunne komme hjem igen med alle de blomstergaver, vi fik. Jeg blev i hvert fald nødt til at få assistance fra kæresten, da jeg stod nede foran opgangen. Men det klager jeg selvfølgelig ikke over. 😉
…Var der virkelig meget at se til både i skolen og herhjemme, og bloggen blev derfor heller ikke opdateret særligt mange gange. Men jeg fik dog smidt et indlæg op om det sted, vi boede i Toscana.

ugens_102-3

…Tog jeg turen til København for at opleve Justin Bieber sammen med en håndfuld veninder. En koncert vi i øvrigt aftalte at vi ville tage til i fuld tilstand til en julefrokost sidste år.
…Jeg havde fundet en billig klapsæde-billet, som jeg dog omkring Fyn begyndte at fortryde ret meget, da Familie-vognen var fyldt mere end rigeligt op med børn og spædbørn. Måske det er meget normalt for en søndag? Men så er det i hvert fald sidste gang, at jeg køber en klapsæde-billet til en søndag.
…Heldigvis blev humøret reddet af en fantastisk frokost på LêLê, som virkelig laver nogle af de bedste forårsruller, jeg bedste nogensinde har prøvet! WOW!
…Derefter gik turen ud til Vanløse, hvor vi skulle overnatte, og så gik den vilde jagt ellers på at komme hen til Parken.
…Og som os uvidende jyder, som vi nu er, så stolede vi blindt på rejseplanen og endte på Nørreport Station, hvor vi eftersigende skulle med en nr. 14 – som alle andre (selvfølgelig) også skulle med, da der trods alt er blevet solgt 40.000 billetter til koncerten.
…Vi beslutter os derfor for at købe en hotter og gå til Parken (til pølsemandens store forbavselse).
…Men det gik da smertefrit, vi kom frem (sprang muligvis en kø eller to over til vores indgang) og kom i okay god tid ind i Parken.
…Og hvis man har fulgt bare lidt med i medierne, så har man nok opfanget, at koncerten fik meget dårlige anmeldelser. Jeg må nok indrømme, at jeg giver ret i alle anmeldelser. Det var (rent fagligt) en virkelig dårlig koncert. Fx fandt jeg det ret åndssvagt at man havde en kæmpe svævende scene, og så valgte kun at bruge den i (hvad?) 5 min. MEN, med absolut de laveste forventninger inden vi gik ind til koncerten, så havde vi faktisk en virkelig sjov aften, og vi var alle glade for at kunne skrive den oplevelse bag øret – også selvom Justin Bieber næppe kommer til at stå tilbage på listen over mine bedste koncertoplevelser.

Photobucket

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores Italienske roadtrip | Castellina in Chianti