Vores italienske roadtrip | Siena

Outfit: grey sweather weather

img_8086_2img_8088

Så lufter jeg altså camoutoppen igen! Jeg har nemlig købt denne skønne strik fra Second Female, da vi havde SuperBazar i Magasin sidste weekend, og den passer helt perfekt til min nyt top! Både v-halsen og de korte ærmer var lige, hvad jeg ledte efter. I går mødtes jeg med Nicoline efter skole for at tage outfitbilleder. Mit batteri blinkede og blinkede og løb desværre hurtigt tør for strøm, men de her billeder nåede vi lige at få taget med lynets fart. Ugen har været travl men god. Vi startede op efter efterårsferien med den næste opgave på Arkitektskolen, som omhandler Aarhus Universitetspark. I går gik vi i grupper i gang med at lave en model af et udsnit af parken med terræn, bygninger og det hele. Det er så fedt at gå i krig med hænderne på den måde, og jeg er spændt på vores færdige resultat (som gerne skulle være færdigt tirsdag). Derefter skal vi i gang med resten af opgaven, som tager udgangspunkt i vores model. Weekenden skal bruges på en masse arbejdestimer i Magasin, så den kommer nok til at flyve lidt for hurtig afsted.

I øvrigt tusind tak for alle kommentarer og reaktioner på det her indlæg. Det er så dejligt med så positiv en reaktion, når man deler ud af lidt mere af sig selv end normalt.

Secondhand Female knit, ASOS top* here, & Other Stories pants, Vans sneakers and The LouP headband* here
*=gifted/sponsored. Contains adlinks. 

img_8120_2 img_8103

Photobucket

5 kommentarer

 • Det lyder virkelig fedt. Glæder mig til at høre mere om det 😀 Og du ser jo godt ud som altid søde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hvor er du fin! Jeg glæder mig iøvrigt ret meget til, at læse dine svar på spørgerunden 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Tak Maja! Jeg glæder mig skam også til at svare på dem. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den altså lækker din strik!
  Det lyder rigtig spændende jeres projekt. Dejligt i får lov til at have det mellem hænderne.
  Håber du får en rigtig god weekend. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Den er så lækker!!
   Ja, det er et ret spændende projekt, synes jeg. Rigtig god weekend til dig også. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores italienske roadtrip | Siena