Tanker om at være deltidsblogger vs. fuldtidsblogger

Outfit: efterårsferie og camoukærlighed

img_7923 img_7953 img_7959_2

SPONSORERET AF ASOS.

Så er efterårsferien overstået for mit vedkommende og det er tilbage i skole med opstart af et nyt projekt. Jeg har virkelig nydt efterårsferien. Man sætter nemlig for alvor pris for alle de mange mange feriedage som studerende efter et år på arbejdsmarkedet, haha! Jeg har brugt ferien på at arbejde i Magasin og nydt at jeg har haft mere tid til at træne.

Billederne her er taget sammen med Nicoline, inden jeg skulle på arbejde. Jeg er simpelthen blevet helt åndssvag glad for camouflagemønstret og var derfor hoppet i min nye body fra ASOS. Jeg vil matche den med alt fra en simpel t-shirt, striktrøjer, blazere og alt med v-hals. Den gør bare alt meget federe (selvom min kæreste ikke er helt enig) og så koster den kun 180 kr. I kan finde den lige her. Hvis man vil have en med et lidt mere grønligt mønster, så er den her også et meget godt bud.

Striktrøjen er fra Ralph Lauren og en jeg fik af Modecentret, da vi var til event i Randers. Den er i 100% merinould og meget varm. Hvad der måske ikke lige er til at se er, at den kun er lukket med bæltespændet bag på. En ret fin detalje (som jo bare er ekstra god med blusen under).

What I’m wearing: 
Secondhand bomber jacket*, ASOS body* here, Ralph Lauren knit*, Tiger of Sweden trousers here and Adidas sneakers* here

*= Gifted/sponsorered item.

img_8037img_8035 img_7952

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker om at være deltidsblogger vs. fuldtidsblogger