10 flotte efterårsfund

Outfit: Wanna play my guitar?

 photo IMG_7818_2.jpg photo IMG_7710.jpg photo IMG_7841.jpg

Så har jeg allerede fundet vinterjakken fra sidste år frem! Der er allerede flere, der har spurgt ind til, men den er desværre ikke længere til salg hos Ellos. Til gengæld har jeg fundet to, der ligner rigtig meget og som er til samme gode pris. Nemlig den her fra Topshop (den er virkelig fin) og den her fra H&M. På billederne lufter jeg også min nye guitarsweatshirt, som var et ret skørt udsalgskøb fra Magasin. Egentlig havde jeg kigget på den siden vi fik den, men med en nypris på mere end 3000 kr. (omfg), var den lige skæg nok. Så da vi til allersidst i udsalgsperioden satte de sidste rester ned til absurd lave priser, skyndte jeg mig at slå til og fik den til en tiendedel af prisen. Ret heldigt at jeg var på arbejde den dag! 😉 Jeg elsker virkelig Acnes sweatshirts, de er simpelthen så lækre, bløde og tykke i kvaliteten. Det her er den tredje i samlingen, og jeg knuselsker stadig de to ældre jeg har.

What I’m wearing:
Ellos jacket*, Acne sweatshirt, & Other Stories skirt, Acne boots here and JEWLS CPH necklace here*.

*= gifted/sponsorered item. 

 photo IMG_7706.jpg photo IMG_7756.jpg

Photobucket

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 flotte efterårsfund