Outfit: efterårsferie og camoukærlighed

Queen flowers: Afskårne blomster der holder i mindst 3 uger

img_7368 img_7422

Der er virkelig ikke noget bedre end buket blomster, der kan give lidt glæde på en trist mandag eller bare tilføje noget liv og farve til indretningen. Men ligeså dejlig en frisk buket blomster er, ligeså trist er det, når blomsterhovederne allerede hænger efter et par dage. Så hvad siger I til, at de blomster I ser på billederne her har stået i 8 dage? Og at de endda stadig står pænt her 4 uger efter (se blot billedet, jeg har uploadet på instagram i dag). Jeg synes ærlig talt, at det er ret fantastisk.

De fleste kender sikkert kalanchoe, som blomsten man kan finde i potter hos supermarkedet. Jeg husker i hvert fald, at jeg ofte fik lov til at få en mini-blomst af den slags med hjem, når jeg var i supermarkedet med min mor. Og på trods af mine elendige evner indenfor plantepasning (de er blevet lidt bedre med alderen), havde den blomst virkelig svært ved at dø. Disse egenskaber fra potteplanten har Queen Flowers formået at dyrke videre til afskårne kalanchoe blomster. Jeg synes virkelig at de er flotte i en enkel glasvase, og så er det jo bare fantastisk (og virkelig nemt!) at de holder så længe. Faktisk garanterer Queen Flowers at blomsterne holder i mindst 3 uger – og ofte meget længere. Især hvis blomsterne kommer direkte fra producenten, som mine jo gjorde. Især mine røde blomster står stadig knivskarpt, og jeg forestiller mig, at de holder flere uger endnu. Jeg blev faktisk lidt overrasket, da jeg fik at vide, at blomsten er en sukkulent. Men det er netop derfor, at blomsterne holder så længe, da sukkulenter har den egenskab, at de oplagrer vand i stængler og blade. Det er derfor også helt naturligt, at blomsterne holder så længe, og det er altså intet kemisk. Vandet har jeg kun skiftet en enkelt gang. Blomsterne har nemlig også en evne til at rense vandet selv.

I kan læse mere om Queen Flowers her, hvor man også kan købe buketter og blomster leveret hjem til døren. Selvom indlægget her er sponsoreret så er min begejstring altså udelukkende oprigtig. For jeg synes ærlig talt, at det er mega mega smart!

SPONSORERET AF QUEEN FLOWERS

img_7467_2img_7426_

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit: efterårsferie og camoukærlighed