Milk moments | opskrift på den mest julede morgenmad

Kom forbi Godsbanen på søndag | jeg sælger ud af min garderobe

 photo IMG_9148_2.jpg

Jeg siddet på skolen til om aftenen de sidste par dage for at blive færdig på et projekt, vi skal fremlægge på mandag. Det begynder altså at trække tænder ud, og jeg er snart mere på tegnesalen end jeg er herhjemme. Men det skal jeg nok vende mig til bliver normalen for de næste fem år.

Men nu til lidt om hvad der sker i weekenden! På søndag afholder Tradono endnu engang secondhand marked på Godsbanen, og jeg har igen en bod, hvor jeg sælger ud af tøj og sko. Nu er der kun en måneds tid til at vi skal flytte, så jeg vil forsøge at få så meget med som muligt (altså af det som jeg føler, at jeg kan undvære), så jeg skal flytte mindst muligt! Én god ting er der altså ved at flytte – at det er en fantastisk anledning til at få ryddet ud i alt ens rod og unødvendige ting. Jeg fik solgt rigtig fint sidst, og stemningen var virkelig god, så jeg håber at se endnu flere af jer på søndag, så jeg helt slipper for at tage noget med hjem igen. 😉 Udover private stande, så vil der også være en god håndfuld århusianske bloggere til stede med en stand – nemlig Sidsel & Lasse, Nicoline, Ditte og Linnéa. I kan læse mere om markedet her. Ses vi? Det håber jeg, at vi gør!

Tradono secondhand marked på Godsbanen, søndag d. 27. november kl. 10-16.

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Milk moments | opskrift på den mest julede morgenmad