24 sjove idéer til kalendergaver

Monki jakken og nye Dr Martens chelsea støvler

 photo IMG_9148_2.jpg photo IMG_9159_2.jpg photo IMG_9186.jpg

Okay, nu skal jeg vist ikke have flere jakker. Men da Monki jakken her dukkede op hos ASOS, så blev jeg nødt til at slå til. Jeg har kigget efter den i en af Monki butikkerne i Århus for et par uger siden, men der var den været udsolgt i min størrelse. Og jeg forstår det godt. Den er jo simpelthen bare fantastisk! En dejlig lang puffy dunjakke med en høj krave, og så er prisen tilmed virkelig god. Den koster 600 kr. hos Monki og 650 kr. hos ASOS – men husk at ASOS har studierabat, så kommer prisen ned på 585 kr! Jeg har taget den i str. XS og den findes også i lyserøde her.

For at det ikke skal være nok med en ny jakke, så har jeg også købt mig et par nye chelsea støvler fra Dr. Martens. Jeg syntes, at jeg manglede et par støvler, som kan klare alle former for vind og vejr og her må Dr. Martens jo siges at være meget robuste. Jeg har allerede haft dem på i regnvejr og en lang gåtur på heden og de har klaret det til UG! De var meget shiny, da jeg modtog dem, men efter den tur så var de blevet meget mere matte, hvilket jeg langt bedre kan lide. Ikke så tosset når skoene bliver pænere ved brug. Jeg har taget dem i min normale størrelse, hvilket i første omgang virkede lidt for stort. Men efter at have gået lidt i dem, viste det sig heldigvis at være den rigtige størrelse. De virkede umiddelbart lidt store i størrelsen, fordi skaftet ikke sidder stramt, men jeg vil mene, at de er meget størrelsessvarende. At der er plads til en ekstra sok er jo bare meget praktisk – de er nemlig ikke specielt varme i sig selv. De koster 1.100 kr, hvilket jeg synes er en meget fair pris for et par gode læderstøvler, og de kan blandt andet købes her hos ASOS.

What I’m wearing: 
Monki coat* here, Samsøe Samsøe dress, Dr. Martens boots* here and ASOS beanie* here
*= gifted/sponsored item. 

 photo IMG_9085.jpg photo IMG_9169_2.jpg

Photobucket

6 kommentarer

 • Cec

  Hej 🙂
  Hvordan står det til med støvlerne nu? I produktbeskrivelsen står der, at man skal undgå at støvlerne har kontakt med vand, så derfor undrer det mig lidt at de er kendt som vinterstøvler..
  Ved ikke hvor meget du har brugt dem sidenhen, men er de stadig vandtætte?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Hvor er du vinterfin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Så fin jakke.. og støvler! Men den jakke ville være perfekt til kolde ture med barnevognen! Hvordan er den i str? Er normalt en medium/ large så er lidt i tvivl om hvilken jeg skal tage 😬

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Ja, er den ikke fin? Jeg vil sige at den er rimelig stor i størrelsen. Jeg har den i str. XS, og normalt er jeg en str. 36. Så tænker umiddelbart at du godt kan tage en str. M. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

24 sjove idéer til kalendergaver