Køb julegaverne med rabatkoder

Outfit: før julefrokost

img_9498

Det er dælme ikke nemt at tage gode outfitbilleder med selvudløser indenfor i vores lille lejlighed en sen eftermiddag om vinteren, hvor det allerede er blevet mørkt (og kæresten ikke er hjemme). Men når jeg for en gangs skyld var stadset op, så syntes jeg altså, at det skulle foreviges. I fredags var jeg nemlig til julefrokost på Arkitektskolen. Alle årgange holdte hver deres julefrokost med spisning, og så var der ellers fest på tur rundt omkring på skolen bagefter. Vores årgang havde pyntet op med Narnia-tema. Det var altså helt genialt! Lørdag brugte jeg til at pleje mine tømmermænd (de var virkelig slemme) og så stod den på arbejde søndag (stadig med lidt tømmermænd).

Jeg var hoppet i sort-i-sort tilsat et par festlige velourstøvler, som har stået og kigget på mig i et år. De her ligner næsten på en prik, og så koster de kun 265 kr! Læbestiften er vist også den nyeste af mine læbestifter fra MAC. Den er cremet og virkelig flot dybrød. Perfekt til julefrokost!

What I’m wearing: 
ASOS top here (similar here), & Other stories pants, ASOS velvet boots (similar here) and MAC “dubonnet” lipstick. 

Indeholder reklamelinks. 

Photobucket

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Køb julegaverne med rabatkoder