Kom forbi Godsbanen på søndag | jeg sælger ud af min garderobe

På det seneste har jeg #1

detseneste

Halløj derude. Har I nydt d. 1. december i går? Man kan vist godt sige, at der er gået lidt tid siden sidst. I sidste uge havde jeg drøntravlt på skolen og denne uge har jeg så brugt på lige at få pusten igen (og dyrke seriemarathon – men mere om det længere nede). Som jeg nævnte i dette indlæg, har jeg sløjfet i sidste uge indlæggene, da det var blevet en stor stressfaktor for mig i stedet for et indlæg, jeg så frem til at lave. Men da jeg egentlig har været glad for formatet, vil jeg lade det køre videre i denne nye føljeton, der hedder på det seneste. En titel med en lidt mindre præcis tidsramme, der giver mig friheden til at lave indlægget, når jeg har lyst og der er noget at fortælle om. Så på det seneste har jeg altså.. 

…Siddet på tegnesalen og arbejdet fra morgen til aften flere dage i streg for at blive færdig med mit projekt til vores Aarhus Universitetspark opgave.
…Jeg har også været ret overrasket over hvor meget rod, det faktisk er muligt for sådan nogle “kreative mennesker” at lave. Da vi alle har arbejdet med modeller var den sidste uge af projektet et kæmpe kaos, hvor der var fyldt med pap, skitser, blyanter, skæreknive, ler og træ på både borde, hylder, vægge OG gulve! Jeg havde tilmed brug for et ekstra bord, da jeg ikke kunne have alt mit rod på ét bord.
…Så det var alligevel lidt af en lettelse, da vi afsluttede projektet i mandags og endelig kunne rydde op.
…Har jeg i øvrigt haft kæmpe optur over købet af en minilineal, der starter ved 0! I ved, uden det der spildte mellemrum inden tallene starter. Ja, man skulle nok have været der..
…I weekenden fik jeg solgt ud af min garderobe på Godsbanen, hvilket var jammerligt koldt men virkelig hyggeligt. Tusind tak til dem der kiggede forbi – og ikke mindst dem der købte noget!
…Har jeg downloadet jodel, hvilket er det mærkeligste tidsfordriv længe. Det er jo egentlig bare ligesom når ens facebookfeed er fyldt med ligegyldige opdateringer fra gamle bekendte, man egentlig ikke ved hvorfor man overhovedet er venner med.
…Og var jeg i øvrigt den eneste, der ikke turde trykke på billederne før flere dage efter, at jeg havde downloadet det?
…Skulle jeg cykle hjem fra skole og blev mødt af en væltet cykel, hvor sædet var blevet rykket skævt til den ene side. Mest akavede cykeltur hjem nogensinde (nej, jeg kunne ikke rykke det tilbage uden værktøj)!
…Sendte DRK søndag aften 5 afsnit af Forbrydelsen II lige efter hinanden. Jeg har aldrig set Forbrydelsen og vidste jo godt, at det var farligt at starte på sådan noget aftenen inden man skal fremlægge en opgave.
…Jeg tvang mig modvilligt i seng efter 2,5 afsnit, og da jeg kom hjem eftermiddagen efter var min kæreste i gang med det sidste afsnit. Rygrad som en regnorm, når det kommer til serier!
…Af den årsag har jeg også brugt de første tre aftener af den her uge på at se Forbrydelsen II i stedet for at bruge min nyvundne fritid på at pleje bloggen. Ja, det er sandt. Men den var bare så god!! Og den ligger stadig på DR’s hjemmeside, i øvrigt..
…Var jeg til Broste lagersalg på Godsbanen, hvor jeg i ren desperation købte et sengetæppe, som jeg jo egentlig godt vidste var for lille. Det var bare SÅ pænt og billigt! Og pæne sengetæpper koster jo en bondegård. Hvorfor gør de i øvrigt det? Jeg forstår ikke regnestykket, at jeg skal betale mere for et sengetæppe end en vinterjakke.
…Tog vi hul på julen herhjemme med vores pakkekalender. Jeg glæder mig faktisk ligeså meget til at se reaktionen på de gaver, jeg giver ham, som til at få mine egne.

Photobucket

2 kommentarer

 • Nej, fuck det er smart med den lineal! Sådan virkelig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Hahaha! Du kan slet ikke forestille dig hvor meget mig og min “bordmakker” var oppe og køre over den lineal..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom forbi Godsbanen på søndag | jeg sælger ud af min garderobe