Tip: udstikkere til mumihus og mumismåkager

Tip: ASOS camo jakke er “back in stock”

 photo IMG_8867_2.jpg

Glædelig 2. søndag i advent! Om et par timer kommer min veninde på besøg, og så skal vi i gang med at bage kagehus. Det bliver så hyggeligt! Men jeg kan lige nå at tippe jer om, at ASOS jakken i camoprint er tilbage igen i alle størrelser hos ASOS. Jeg elsker seriøst min, og der har også været ret stor efterspørgsel efter den hos jer. Den er dejlig varm, og så er den jo bare mega nice! Synes I ikke? Jeg har den i en str. 8/36. I finder den lige her. Og husk at ASOS altid har 10% studierabat.

Indeholder reklamelinks. 

Photobucket

2 kommentarer

  • Rikke

    Den er fin… Overvejer den til min datter! Er den varm og vindtæt?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det vil jeg bestemt sige, at den er. Jeg bruger den selv lige i øjeblikket, og til de her temperaturer på 5-8 grader er den perfekt. Når temperaturen er tættere på frysepunktet, har man nok brug for en ekstra strik under, men det er der også rigeligt plads til. 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip: udstikkere til mumihus og mumismåkager