Seneste boligkøb + 25% rabatkode til Ellos

Status pt: flytterod og mere flytterod

img_5966

Jeg tænkte, at jeg lige ville stikke hovedet ind og fortælle lidt om hvordan det går her midt i flytterodet. For det er virkelig ét stort flytterod. Billederne her har jeg hurtigt knipset i dag, så for en gangs skyld får I altså et upoleret og uskønt flytterod at se! Vi startede med at flytte lørdag morgen kl. 8, hvor mine forældre kom med flyttebilen, og kl. 20 var vi færdige med at samle det, der skulle samles (inkl. en obligatorisk pizzapause). Søndag morgen vågnede jeg med så ømme lægmuskler (som det eneste), der føltes som om, at de havde været til stepfit i fem timer. Først i dag, onsdag, er de begyndt at blive normale. Søndag var jeg også på arbejde, og så har jeg været i skole mandag som sædvanlig, så der har ikke været meget tid til at pakke ud. Først i dag blev jeg færdig med at pakke mit tøj ud, i går kom køkkentingene på plads og i morges fandt jeg endelig havregrynene. Først i weekenden skal vi have hængt lamper op, så vi må nøjes med en standerlampe og en lyskæde, der jo heldigvis er nem at hive med rundt i rummene. Hold op, det er upraktisk at flytte i vinterhalvåret. Det bliver jo mørkt inden man overhovedet er kommet hjem og har tid til at pakke ud.

Vi har aftalt med hinanden, at vi skal tage os god tid om at pakke ud. Vi vil begge gerne skære mere ind til benet i forhold til hvordan vi bor, og ikke gå og gemme på unødvendige småsager og møbler, bare fordi alt lige hurtigt skulle på plads. Så vi gennemgår alt, og hvis vi ikke kan finde en plads til det, eller det ikke rigtig bliver brugt, så skal det ud – jeg gør selvfølgelig lige undtagelsen med mit tøj og mine sko, haha. Men jeg prøver virkelig at sortere ud, det gør jeg altså! Men det bliver også grunden til, at der nok går noget tid, før vi er helt på plads. Vi har derudover bestilt en ny sofa og spisebord ved Sofakompagniet, men leveringen er desværre først sat til slutningen af marts. Så I må nok væbne jer lidt med tålmodighed før der kommer stor lejlighedsrundvisning her på bloggen.

img_5955

Photobucket

6 kommentarer

 • Mine

  wauw hvor lækkert med så meget plads, især i køkkenet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Jaaa, det er så lækkert med køkkenet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine

  Hold op hvor er jeg misundelig på den ekstra plads, især på str. af køkkenet <3 🙂 Det skal nok blive godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes der er noget rart over at sortere sine ting i forbindelse med en flytning.
  Nåh ja og så er jeg bare virkelig misundelig på badekaret.

  Mvh. Michelle-Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Det er nemlig virkelig en god anledning til at få sorteret ud.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gustavo Woltmann

  Hold da op, ja det ser lidt rodet ud. Men bare rolig, det er snart overstået.

  Gustavo Woltmann

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Seneste boligkøb + 25% rabatkode til Ellos