Februar boligønsker

Weekendens retrofund (og plantekøb)

img_0390 img_0399

Har I haft en god weekend? Her har den stået på hygge, familiebrunch, masser af vin og tubberware-party (så føler man sig virkelig gammel – især fordi det var virkelig underholdende). Meget apropos mit indlæg her, hvor jeg sukkede over en meget smuk magasinholder, så faldt jeg i lørdags over den her magasinholder til RetroGuld på Godsbanen. Jeg kunne simpelthen ikke lade den stå, og så var prisen også en del mere venlig end den fra AYTM, som jeg havde forelsket mig i.

Søndag fik jeg et lift hjem af mine forældre, så jeg overtalte dem til, at vi lige kørte forbi Billig Blomst ude i Tilst. Der var ikke overvældende mange flotte grønne planter (har nok noget med sæsonen at gøre), men jeg fandt dog denne store plante til kun 39 kr. Virkelig billigt! Krukken fandt jeg også derude til ingen penge – det har de til gengæld virkelig meget af.

img_0382

Photobucket
   

8 kommentarer

 • Ida

  Åh hvor er den bare flot! Er en smule misundelig! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, den er bare pæn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej din er langt pænere! Godt køb 😀 Er helt misundelig 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hvor er den fin ! Jeg ved godt, at måske fremstår som en utålmodig læser: men hvornår kommer der svar på spørgerunden ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tro mig, jeg prøver ikke på at holde nogen hen. 😉 det var på ingen måde planen, at der skulle gå så lang tid. Jeg har bare ikke særlig meget tid til at blogge længere, og det er en af de mere tidskrævende indlæg. Så jeg vil ikke sætte noget tidspunkt, men så hurtigt som jeg kan. Jeg kan love dig for, at jeg tænker på det hver evig eneste dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

   Det var absolut heller ikke for, at presse på. Jeg kan godt forestille mig, hvordan en blog hurtig kan blive ens “dårlige samvittighed”. Jeg vil blot fortælle dig, at du er min absolut favorit blogger (og jeg læser en del ;), når det kommer til inspiration, stil etc. .. så derfor tjekker jeg din blog daglig, og elsker, at følge dig. Hav en fortsat god uge.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Februar boligønsker