Nye spisebordsstole fra DBA

Mine køb fra Søstrene Grenes nye kollektion

img_1081img_1059

Vi kommer tættere længere og længere med at få indrettet vores lejlighed. Selvom vi stadigvæk venter på vores sofa, så har jeg nu fundet tæppet! Egentlig var det planen, at vi først ville købe et tæppe, når sofaen var ankommet, men da jeg fik fingrene i kataloget fra Søstrene Grenes nye forårskollektion, så skiftede jeg hurtigt mening. Der havde de nemlig billeder af dette store gulvtæppe til kun 298 kr. 298 kr for et gulvtæppe på 135 x 190 cm! Det var sgu lidt for godt til at vente med at købe.

Så da kollektionen landede vi butikkerne i torsdags, bailede jeg min studiegruppe (sorry), og smuttede hurtigt forbi butikken på Strøget. Selvom butikken kun havde været åbent i en times tid, var der stadig masser af tæpper og heldigvis en rimelig rolig stemning blandt kunderne. Så jeg fik både tæppet, jeg havde udset mig, og en velourpude i de to flotteste farver. Tæppet fåes i øvrigt også i et med sort mønster og et med et rødt og gult mønster. Kvaliteten er selvfølgelig ikke prangende, men det synes jeg heller ikke, at man kan forvente til den pris. Nu venter jeg bare til den 16. marts, hvor puf og stole bliver sat til salg. Jeg er ikke helt sikker på, at jeg skal have en stol, men jeg skal helt sikkert have en puf, hvis jeg kan få én i den farve, jeg helst vil have. Har I fundet guld i Søstrene Grenes nye kollektion?

Photobucket

4 kommentarer

 • Øj, den pude har virkelig en lækker farve!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækre ting! Jeg har selv været forbi og købe et par ting fra den nye kollektion i dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jeg har endnu ikke været hjemme, siden kollektionen udkom, så jeg har slet ikke nået at beundre de mange fine sager endnu! Jeg drømmer ellers også hedt om lige netop det der tæppe, og så måske en enkelt stol eller to, når de udkommer. For pokker, hvor jeg dog elsker Søstrene Grenes udvikling! 🙂

  Knus
  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wauv, det var da også et rent kup!! Og det passer jo helt perfekt under det fine teaktræs bord 🙂
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye spisebordsstole fra DBA