Favorite spring colour combo : red and pink

Yoga i Bubbleroom sportstøj

Sponsoreret af Bubbleroom

img_2841 img_2852 img_2851

1. Black jacket 239 kr, here. 2. Grey top 179 kr, here. 3. Grey tights 229 kr, here. 4. Black tights 319 kr, here. 5. Sports bra 199 kr, here.

img_2849

For at være helt ærlig, så var det faktisk planen, at mit nye sportstøj fra Bubbleroom skulle vises frem på en frisk løbetur i de grønne bakker, der ligger tæt på vores boligblok. Men altså. At gå frivilligt ud og tage billeder i hvad der føles som minus 15 grader – no thanks. Så nu bliver det et par halvstive yogastillinger på yogamåtten i stedet. Og som en bonus et kig ind i vores stue!

Min samling af sportstøj fylder efterhånden ret meget. Jeg træner normalt 4-5 gange om ugen, hovedsageligt tung styrketræning og yoga – og at føle mig godt tilpas i det tøj, jeg har på, det betyder virkelig meget. Bevægeligheden er selvfølgelig vigtig i især yoga, men for mig er det også vigtigt, at have selvtillid i det tøj, jeg har på. Med selvtilliden er det som om, at jeg kan lave lidt større bevægelser eller måske smide et eller to ekstra kilo på vægtstangen. For at have en god træningsdag, så betyder tøjet altså meget. Jeg træner altid i tights, og jeg synes virkelig, at de to tights her fra Bubbleroom er gode. De sorte har en god kvalitet, så de er hverken så tynde at de er gennemsigtige, men de er heller ikke så tykke, at de er vildt varme at have på. I kan finde dem her og hele Bubblerooms udvalg af sportstøj lige her.

Photobucket

4 kommentarer

 • mujertop

  Mange takk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Pernille.
  Jeg har førhen været stor fan af din blog, men jeg er nødt til at smide en lille kommentar til den lidt … kedelige (i mangel af bedre ord!) udvikling jeg synes der har været herinde på det seneste.
  For siden december, altså på tre måneder, har du skrevet syv indlæg. Og alle syv er sponsoreret. De seks af dem er endda sponsoreret af Bubbleroom. Og misforstå mig ikke – for jeg klandre dig ikke for, at du ‘kun’ har skrevet syv indlæg på den tid. For jeg kan godt forstå, at du har travlt og ikke har tid til bloggen. Men jeg synes det er drøn-ærgerligt, at de indlæg du så HAR tid til – de er sponsorerede. Det begynder altså at blive en lille smule utroværdigt på en måde i min øjne – jeg beklager. Og så at seks ud af syv er sponsoreret af samme firma – det bliver i det hele taget lidt for ‘reklame-søjle’-agtigt, i mit hoved.
  Og dette er ment i bedst mulige mening. Jeg er klar over, at det ikke er så rar besked at få, men jeg har simpelthen lige brug for at skrive det til dig 🙂
  Mvh Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille B. Hansen

   Hej Emma

   Jeg kan sagtens forstå din kommentar, så det tager jeg bestemt ikke ilde op. For at være ærlig, så havde jeg nok slet ikke skrevet nogen indlæg på de her tre måneder, hvis det ikke havde været for den sponsorerede aftale, jeg havde lavet med Bubbleroom (som havde bestemt et antal indlæg på et antal måneder). Det her bliver også det sidste i den kampagne, og det er heller ikke en, som jeg har lyst til at fortsætte. Da jeg sagde ja til kampagnen, var det med nogle lidt andre tanker bag end dem, det er endt med – nogle gange er det desværre bare for sent at bakke ud af en aftale.
   Jeg må desværre skuffe med, at jeg ikke har tænkt mig at give den gas med bloggen i den nærmeste fremtid. Nok nærmere modsat. Jeg vil gerne sætte en sløjfe på bloggen på et tidspunkt, men det er også noget, som kræver at jeg sætter god tid af til at gøre det ordentligt.
   Når jeg så en sjælden engang imellem bliver tilbudt en kampagne, så kan det give en idé til et indlæg og et skub til at skrive, som jeg har manglet – og det er det grunden til, at det overvejende er sponsorerede indlæg, jeg lægger op.
   Håber det gav lidt forståelse. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma

   Hej igen,
   Jeg kan sagtens forstå dig – og jeg tænkte nok at aftalen var lavet for lang tid siden. Og jeg har fuld forståelse for dine valg 🙂 Som læser virker det bare lidt ærgerligt som jeg skriver – så ville jeg hellere være foruden næsten.
   Og helt forståeligt – jeg tænker også du har nok at se til med studie osv. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favorite spring colour combo : red and pink